ЛЕШИНАРИ 1987

www.lesinari1987.net
Данас је 23.07.2024. 07:13

Сва времена су у UTC + 1 сат


ЛЕШИНАРИ 1987 - Полиса приватности

Ова полиса објашњава у детаље како “ЛЕШИНАРИ 1987” заједно са његовим присвојеним компанијама (у даљем тексту “ми”, “наш”, “ЛЕШИНАРИ 1987”, “https://www.lesinari1987.net/forum”) и phpBB (у даљем тексту “они”, “њихови”, “phpBB софтвер”, “www.phpbb.com”, “phpBB Grupa”, “phpBB Тимови”) користе било какве информације прикупљене приликом било које сесије када користите боард (у даљем тексту “ваше информације”).

Ваше информације се сакупљају на два начина. Прво, прегледање “ЛЕШИНАРИ 1987” ће проузроковати да phpBB софтвер направи неколико колачића, који су мали текстуални фајлови који се сашу на ваш рачунар у привремени директоријум вашег web бровсер-а. Прва два колачића само садрже идентификацију корисника (у даљем тексту “корисников ид”) и идентификатор анонимне сесије (у даљем тексту “ид сесије”), који се аутоматски додељују вама путем phpBB софтвера. Трећи колачић ће бити креиран када прегледате теме у оквиру “ЛЕШИНАРИ 1987” и користи се да сачува податке о темама које сте читали, и тако повећава угођај корисника.

Ми такође креирамо колачиће ван phpBB софтвера док прегледате “ЛЕШИНАРИ 1987”, иако су они ван оквира овог документае који су намењени да само покрију странице креиране помоћу phpBB софтвера. Други начин на који сакупљамо ваше информације је оно што ви нама пошаљете. Ово може бити, и није ограничено на: постовање као анонимни корисник (у даљем тексту “анонимни постови”), регистровање на “ЛЕШИНАРИ 1987” (у даљем тексту “ваш налог”) и постови које сте ви послали након регистрације и док сте пријављени (у даљем тексту “ваши постови”).

Ваш налог ће као минимум садржати уникатно идентификационо име (у даљем тексту “ваше корисничко име”), лична шифра коу која се користи за пријављивање на ваш налог (у даљем тексту “ваша шифра”) и лична, исправна емаил адреса (у даљем тексту “ваш емаил”). Ваше информације за ваш налог на “ЛЕШИНАРИ 1987” су заштићене са законима о заштити података прихватљивим у земљи која хостује нас. Било које информације поред вашег корисничког имена, ваше шифре и вашег емаил-а а коју захтева “ЛЕШИНАРИ 1987” током процеса регистрације су на нама да одлучимо шта је обавезно а шта опционо. У свим случајевима, имате опцију да изаберете које ће информације бити јавно приказане. Даље, са вашим налогом, имате опцију опционог улаза и излаза аутоматски генерисаних емаил-ова генерисаних phpBB софтвером.

Ваш шифра је криптована (у једном смеру) тако да је безбедна. Међутим, препоручљиво је да не користите исту шифру на више различитих сајтова. Ваша шифра је намењена приступу вашег налога на “ЛЕШИНАРИ 1987”, зато вас молимо да је пожливо чувате и ни под каквим околностима ће било ко повезан са “ЛЕШИНАРИ 1987”, phpBB-ом или било које треће лице, легитимно моћи да затражи вашу шифру. Уколико заборавите шифру за ваш налог, можете користити опцију “Заборавио сам шифру” коју нуди phpBB софтвер. Овај процес ће од вас затражити ваше корисничко име и ваш емаил, и онда ће пхпББ софтвер генерисати нову шифру да повратите ваш налог.


cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Превод - CyberCom